четвер, 29 квітня 2021 16:12

Telegram запустить нову функцію

Telegram запустить нову функцію
У Telegram з'явиться нова функція фото: inforrmburo.kz

Наступного місяця месенджер Telegram отримає нову функцію. Йдеться про відеочати, які доповнять голосові. Про це повідомив засновник месенджера Павло Дуров.

Відеочати дозволять зробити Telegram потужною платформою для групових відеодзвінків, повідомляє Pingvin.Pro.

Спільне використання екрана, шифрування, шумозаглушення, підтримка настільних комп'ютерів і планшетів – все, що можна очікувати від інструменту відеоконференцзв'язку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18,5 год. автономної роботи: Samsung представила ноутбук-трансформер

26 квітня месенджер Telegram також отримав оновлення до версії 7.7. У ній підтримуються платежі 2.0 для оплати в будь-якому чаті, можна запланувати голосовий чат на потрібний час, а також переглядати фотографії та інформацію учасників просто з вікна голосового чату. Крім того, запустили нові версії Telegram для браузерів.

Соціальна мережа Instagram представила нову функцію. Відтепер користувачі зможуть приховувати образливі повідомлення. Ввімкнути функцію можна за бажанням. Якщо користувач робить це, то алгоритм сервісу перевірятиме запити, що направляються в особисті повідомлення, на образи, негативні або непристойні емодзі.

Зараз ви читаєте новину «Telegram запустить нову функцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі