середа, 26 грудня 2018 10:40

Скільки коштуватиме пробне ЗНО

Скільки коштуватиме пробне ЗНО
Найменшу вартість пропонують у Вінницький і Харківській регіональних центрах оцінювання якості освіти. Фото: УЦОЯО

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

Цього року вартість одного пробного тесту коштуватиме від 132 до 139 грн, повідомили в прес-центр УЦОЯО.

Найменшу вартість пропонують у Вінницький і Харківській регіональних центрах оцінювання якості освіти, що обслуговують мешканців Житомирської, Хмельницької Сумської, Полтавської, Вінницької, Харківської областей. Ці учасники матимуть можливість пройти одне пробне тестування за 132 грн.

Херсонський - 134 грн, Дніпропетровський - 136 грн. 50 коп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яких нововведень чекати від ЗНО у наступному році

Івано-Франківський, Київський, Львівський та Одеський центри оцінювання якості освіти визначили вартість одного пробного ЗНО на рівні 138 грн.

Мешканці Донецької і Луганської областей, яких обслуговує Донецький РЦОЯО, зможуть скласти один тест пробного ЗНО за 139 грн.

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 8 до 31 січня 2019 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Реєструвати учасників зовнішнього незалежного оцінювання на 2019 рік почнуть 5 лютого. Здобувачі загальної середньої освіти зможуть реєструватися до 18 березня. Випускники минулих років до 25 березня 2019 року.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштуватиме пробне ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі