пʼятниця, 21 червня 2019 12:44

Ще 2 покоління першокласників навчатимуться завдяки LEGO

Ще 2 покоління першокласників навчатимуться завдяки LEGO
LEGO доставить в Україну нові набори для першокласників Фото: Волинь UA

Датська компанія LEGO доставить в Україну нові набори для першокласників.

Міністерство освіти і науки України домовилося з компанією The LEGO Foundation про продовження співпраці на 2019-2020-ті. Також компанія надасть першокласникам безкоштовні набори конструкторів, повідомляє прес-служби міністерства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Склали рейтинг найкращих вузів України

"Зараз ми бачимо, що ігрові методики навчання з LEGO дійсно працюють - вчителі використовують набори, коли вивчають із учнями додавання і віднімання, а також під час фізкультхвилинок - сказала міністр освіти і науки Лілія Гриневич. - Всі відзначають, що ці методики дійсно дають можливість наочно і доступно пояснити дітям матеріал, розкрити їхні вміння, навчитися працювати у команді, домовлятися, пропонувати нові нестандартні рішення".

Загалом школярам повинні надати близько 50 великих вантажних машин із наборами LEGO.

"Якщо ми беремо обсяги за аналогією з минулим роком, то йдеться про 51 трак. 8-ма вантажівками в Україну прибудуть набори LEGO "6 цеглинок". У ще 43 траках везтимуть набори "LEGO Play Box", - додала Лілія Гриневич.

Торік The LEGO Foundation надало Україні допомогу та забезпечило наборами LEGO "6 цеглинок" і "LEGO Play Box" усіх першокласників 2018-2019 навчального року.

Зараз ви читаєте новину «Ще 2 покоління першокласників навчатимуться завдяки LEGO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі