понеділок, 07 травня 2018 12:09

Розпочався додатковий період реєстрації на ЗНО

Розпочався додатковий період реєстрації на ЗНО
Додаткова сесія ЗНО триватиме з 2 по 11 липня. Фото: goodfon.ru

Додатково зареєструватися на цьогорічне ЗНО можна до 21 травня.

Про це повідомляє є Український центр оцінювання якості освіти.

У додатковий період можуть зареєструватися учасники АТО та випускники шкіл з окупованих територій. Крім того, до 21 травня дозволили реєструватися тим, хто через поважні причини не зміг зареєструватися в основний період реєстрації.

Крім основного пакета документів, вони мають подати заяву щодо надання можливості пройти зовнішнє незалежне оцінювання під час додаткової сесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ЗНО не пустять без паспорта

Під час цьогорічного вступу додаткова сесія ЗНО розпочнеться 2 липня. Тоді писатимуть українську мову і літературу. 3 липня відбудеться ЗНО з математики. 4 липня – з англійської й іспанської мов. 5 липня – з біології й німецької мови. 6 липня – з історії України. 9 липня – з географії й французької мови; 10 липня – з фізики. Завершиться додаткова сесія 11 липня тестуванням з хімії.

Цьогоріч основна сесія ЗНО розпочнеться 22 травня тестуванням з математики. Закінчиться 13 червня. Випускники шкіл писатимуть ЗНО з хімії.

Зараз ви читаєте новину «Розпочався додатковий період реєстрації на ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі