четвер, 18 лютого 2021 12:35

Користувачі BitPay зможуть розраховуватися біткоїнами

Користувачі BitPay зможуть розраховуватися біткоїнами
Користувачі BitPay зможуть розраховуватися біткоїнами фото: BitNovosti.com

Незабаром системи електронних платежів Google Pay та Samsung Pay дозволять розраховуватися Bitcoin та іншими криптовалютами. Для цього використовуватимуть сервіс BitPay.

За допомогою будь-якої криптовалюти кожен зможе оплачувати покупки через платіжні системи Google Pay і Samsung Pay. Декілька днів тому користувачі Apple Pay також отримали цю можливість, повідомляє Gizmochina.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Березневий курс біткоїна становитиме $56 тис. - аналітик

Користувачі зможуть додати їх карту BitPay в додатки Apple Pay, Google Pay і Samsung Pay. Сервіс автоматично конвертує підтримувані криптовалюти - Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, USDC, GUSD, PAX і BUSD - у відповідну валюту. BitPay підтримують у всіх точках, де можна розрахуватися карткою MasterCard.

Користувачі Apple Pay вже можуть додати карту BitPay, а ось підтримка для Google Pay і Samsung Pay повинна з'явитися до кінця цього кварталу.

Вартість криптовалюти біткоїн сягла історичного максимуму. Перевищила позначку $49 тис. Для Bitcoin початок 2021-го ознаменувався черговим рекордом.

Зараз ви читаєте новину «Користувачі BitPay зможуть розраховуватися біткоїнами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі