пʼятниця, 07 жовтня 2022 17:00

Google презентувала нові смартфони Pixel: які у них характеристики

Google презентувала нові смартфони Pixel: які у них характеристики
Смартфони Pixel 7 і Pixel 7 Pro презентував Google. Фото: eastnews.ua

Google презентував смартфони Pixel 7 і Pixel 7 Pro.

Це перші у світі моделі з Android 13 з коробки. П'ять років смартфони оновлюватимуть безпеку впродовж трьох років оновлення Android, повідомляє "Техно 24".

Смартфони матимуть нову версію процесора Tensor з 4-нанометровим техпроцесом. Сили чипа концентруються на можливостях штучного інтелекту й машинного навчання. Особливо це стосується взаємодії з камерою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати iPhone 14: характеристики моделей

Tensor G2 не став швидшим за топові процесори, але оптимізація Android 13 у реальних сценаріях використання може забезпечити навіть кращу роботу, ніж у деяких флагманах.

Кожна модель матиме дві конфігурації оперативної та флешпам'яті: 8/128 і 8/256 Гб у Pixel 7 і 12/128 і 12/256 Гб у Pixel 7 Pro. Старша модель має версію на 512 Гб постійної пам'яті.

Обидві моделі підтримують бездротове заряджання.

Смартфони мають модулі безпеки Titan M2 й захист від пилу й води відповідно до ступеня IP68.

Обидві версії мають фронтальні камери із сенсорами роздільною здатністю 10,8 Мп й підтримкою запису відео 4К.

Pro-версія смартфона має чіткий дисплей з вищою частотою оновлення, великий датчик камери й кращу комбінація об'єктивів.

Pixel 7 Pro має екран OLED з діагоналлю 6,7 дюйма, роздільною здатністю QHD+ і кадровою частотою до 120 Гц. Ємкість акумулятора Pixel 7 Pro становить 5000 мА·год.

Слота для microSD немає, але є слот для nano-SIM. Заявлено підтримку eSIM. Є сканер відбитків пальців і розблокування за обличчям.

Смартфон підтримує швидке й зворотне бездротове заряджання.

За Pixel 7 у базовій конфігурації просять $600, за Pixel 7 Pro – $900. Роздрібні продажі стартують 13 жовтня.

На сайті компанії Logitech, партнерів Apple, у розділі сумісних з її стилусом Crayon пристроїв знайшли інформацію щодо двох гаджетів Apple, які ще не аносували.

Прем'єра очікується лише на жовтневій презентації. Ідеться про 12,9-дюймовий iPad Pro шостого покоління та 11-дюймовий iPad Pro четвертого покоління.

Зараз ви читаєте новину «Google презентувала нові смартфони Pixel: які у них характеристики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі