середа, 28 квітня 2021 04:25

Facebook створить плеєр для подкастів

Facebook створить плеєр для подкастів
Facebook створить плеєр для подкастів фото: ITC.ua

Соцмережа Facebook створить власний плеєр для подкастів. Він працюватиме окремо від мініплеєра Spotify, який вже вбудували у застосунок 26 квітня.

Автори зможуть розповсюджувати власні шоу у Facebook. Плеєр може працювати через RSS або подкастери отримають можливість завантажувати випуски, повідомляє The Verge.

Понад 170 млн людей підключаються до сторінок таких шоу, більш як 35 млн є членами фан-груп навколо них. Окрім того, подкасти все ще є продуктом, що заснований на рекламі. Facebook може збирати дані про шоу, слухачів та спрямовувати на них власну рекламу.

Офіційний вихід Facebook у простір подкастів означатиме, що майже всі технічні гіганти, враховуючи Apple, Google та Amazon, запускають власні продукти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Zoom отримала нову функцію

Соціальна мережа Instagram представила нову функцію. Відтепер користувачі зможуть приховувати образливі повідомлення. Ввімкнути функцію можна за бажанням.

Зараз ви читаєте новину «Facebook створить плеєр для подкастів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі