вівторок, 14 квітня 2020 14:50

Якими мобільними додатками українці користуються найчастіше

Якими мобільними додатками українці користуються найчастіше
Месенджер Viber охопив 97,9% користувачів операційної системи Android від компанії Google в Україні. Фото:Зміст

Найпопулярнішими серед українців, які використовують мобільну операційну систему Android від компанії Google, є мобільні додатки Viber, Chrome і YouTube.

Такі підсумки дослідження за березень оприлюднило українське представництво міжнародної консалтингової компанії Kantar, передає "Уніан".

Месенджер Viber охопив 97,9% користувачів операційної системи Android від компанії Google в Україні, інтернет-браузер Chrome - 96,4%, додаток для перегляду відео YouTube - 96%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Facebook розробив додаток для пар

У першу п'ятірку також увійшли мобільні додатки для електронної пошти Gmail c охопленням 91,8% і додаток соцмережі Facebook c охопленням 87,2%. Згідно з дослідженням, серед 15 найпопулярніших серед українців додатків також є 4 українські: "Приват24", Olx.ua, "Нова пошта" і monobank.

Дослідження показало, що середня тривалість використання додатку Viber збільшилася на 2,9 хв на день, YouTube - на 3,1, Facebook - на 5,3, Instagram - на 2,4. Проводили серед користувачів операційної системи Android в Україні віком від 15 до 70 років.

Менеджер із розвитку бізнесу Google Ukraine Андрій Радевич назвав кількість людей, які мають змогу вийти в інтернет. Користувачів інтернету побільшає як мінімум удвічі. Лише половина жителів нашої планети регулярно заходять у мережу.

Зараз ви читаєте новину «Якими мобільними додатками українці користуються найчастіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі