четвер, 26 вересня 2019 16:38

Яка частина вузів проінформувала вступників про умови вступної кампанії

Яка частина вузів проінформувала вступників про умови вступної кампанії
37% вузів вчасно проінформували вступників про умови вступної кампанії Фото: Профспілка працівників освіти і науки України

37% вузів забезпечили своєчасне та необхідне інформування вступників.

Відповідні дані отримали з результатів моніторингу організації та проведення вступної кампанії у закладах вищої освіти, які провела Державна служба якості освіти.

У кожному п'ятому закладі вищої освіти обсяг необхідної інформації не перевищував 20% або вона повністю відсутня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська школярка отримала півмільйонний грант на свій винахід

"Показово, що фактично відсутня необхідна інформація у кожному другому базовому приватному ЗВО, і тільки 3% таких ЗВО забезпечили її належний рівень. Лише 48% із 34 перевірених сайтів ЗВО забезпечили високий і середній рівень інформування вступників", - повідомляють у Державній службі якості освіти.

У 1077 закладах вищої освіти вчасно розмістили Правила прийому в Єдиній державній базі з питань освіти. 42 вузи розмістили власні правила з порушенням термінів. 186 закладів освіти не завантажили правила прийому до ЄДЕБО.

За період проведення моніторингу організації та проведення вступної кампанії 2019-го перевірили 125 сайтів вузів різних форм власності в усіх регіонах України.

Зараз ви читаєте новину «Яка частина вузів проінформувала вступників про умови вступної кампанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі