середа, 17 серпня 2022 23:35

З України вийшли вже 24 судна зі збіжжям: подробиці
3

З початку дії "зернової" угоди з України вивезли понад 600 тис. тонн збіжжя
Фото: facebook.com/MinInfra.UA
З початку дії "зернової" угоди з України вивезли понад 600 тис. тонн збіжжя
З початку дії "зернової" угоди з України вивезли понад 600 тис. тонн збіжжя

Сьогодні вранці, 17 серпня, з портів "Чорноморськ" та "Одеса" вирушили три судна з українським продовольством – PETREL S з Чорноморська, а також SARA та EFE з Одеського порту з 33 тис. тонн агропродукції.

За час реалізації Ініціативи про безпечне транспортування агропродукції вже 24 судна вирушили із українських портів – на їх борту понад 600 тис. тонн агропродукції. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля українських берегів на третину поменшало ворожих кораблів – ВМС

"Вчора, 16 серпня, з розблокованих портів вийшов найбільший караван з пʼяти суден, на борту яких майже 110 тис. продукції. Сьогодні очікується захід такого ж за розмірами каравану під завантаження понад 70 тис. тонн продовольства", – йдеться у повідомленні.

Перше судно, що покинуло Україну в рамках угоди про "зерновий коридор", почали розвантажувати в сирійському порту Тартус. Судно Razoni під прапором Сьєрра-Леоне відпливло з українського порту Одеси 1 серпня, але не розвантажилося в Лівані, як планували. Останніми днями його місце перебування було незрозумілим, оскільки транспондер був вимкнений.

Зараз ви читаєте новину «З України вийшли вже 24 судна зі збіжжям: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі