пʼятниця, 28 серпня 2020 10:44

Світовий банк виявив порушення в рейтингу Doing Business

Світовий банк виявив порушення в рейтингу Doing Business
Аналітики готові виправити раніше опубліковані дані щодо країн, які найбільше постраждали. Фото: pexels.com

Світовий банк призупинив публікацію рейтингу Doing Business. Цей рейтинг відображав умови для ведення бізнесу в різних країнах світу.

Рішення було ухвалено у зв'язку з проведенням перевірки, яка дасть оцінку порушенням під час складання рейтингів, що їх публікували раніше, повідомив Світовий банк у заяві на своєму сайті.

"Було відзначено низку порушень, які стосуються змін даних у звітах Doing Business - 2018 і 2020 року, опублікованих в жовтні 2017 і 2019 років. Зміни в даних не узгоджуються з методологією Doing Business", - наголосили в заяві.

Для контролю й захисту цілісності даних буде проведено незалежний аудит. Аналітики готові виправити раніше опубліковані дані щодо країн, які найбільше постраждали від порушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зубожіння загрожує майже 100 млн осіб - Світовий банк

За результатами 2019 року Україна є найбіднішою країною Європи. Такі оновлені дані Світового банку, повідомив керівник приватного інвестиційного фонду в США Володимир Компанієць.

Зараз ви читаєте новину «Світовий банк виявив порушення в рейтингу Doing Business». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі