вівторок, 30 травня 2017 12:46

Швидкий кредит: чи варто брати кредит онлайн?

Швидкий кредит: чи варто брати кредит онлайн?
До мікрофінансових організацій рекомендується звертатися у крайньому випадку, і якщо вам потрібна невелика сума "до зарплати". Фото: Финансовый блог

Багато хто з нас упевнені в тому, що вони ніколи не будуть брати кредит. Однак неможливо передбачити все, і часом ми потрапляємо в такі ситуації, коли потрібні кошти, яких ми на даний момент не маємо. Це не обов'язково щось форс-мажорне, гроші можуть знадобитися на подарунок або строкову покупку. Якщо крім кредиту інших альтернатив немає, принаймні, потрібно витратити час на вибір кращої організації, яка надасть вам фінанси під відсоток.

У переважній більшості випадків кредит найвигідніше брати в перевіреному банку - він видає найбільші суми, на тривалий термін і під порівняно невеликі відсотки. З іншого боку, взяти кредит в банку максимально швидко не вийде, та й вимоги до позичальників подібні заклади висувають серйозні.

Альтернативою банкам можуть стати мікрофінансові організації (МФО), які в даний момент працюють і в онлайн режимі - наприклад credit 365.ua.

Плюси подібних ресурсів очевидні. Якщо у вас гарна кредитна історія, вам не потрібно нікуди ходити, все проходить у віртуальному форматі. МФО, як правило, видають кредити усім, хто старше 18 років, має паспорт з пропискою, не має непогашених кредитів. Якщо ви погашуєте взяті в МФО кредити згідно з договором, то проблем з колекторами у вас бути не повинно. Детальніше про особливості таких сервісів ви можете прочитати на https://credit365.ua/ru/.

При виборі МФО, у тому числі онлайн, важливо детально ознайомитися з умовами кредитування, щоб уникнути підводних каменів і прихованих комісій. Ви повинні заздалегідь знати, на який термін ви берете суму, скільки ви в підсумку переплатите, чи немає якихось прихованих комісій. Попередньо дізнайтеся, що буде, якщо ви раптом не зможете віддати гроші в строк, чи можна продовжити кредит, і на яких умовах. Уважно читайте всі документи, з якими ви погоджуєтеся. Не беріть суми, які ви не зможете віддати, інакше ви ризикуєте потрапити в порочне коло і фінансову кабалу.

МФО не видають великі суми і на тривалий термін, що обумовлено особливостями їх роботи з широкою аудиторією клієнтів. Процентна ставка у них також дуже висока, якщо порівнювати з банками - до 1.5% в день і більше. Для розрахунку суми кредиту і суми, яку потрібно буде повернути, ви можете дізнатися на credit365.ua/ru/about/info/.

Зі зрозумілих причин в дані кредитні організації рекомендується звертатися у крайньому випадку, і якщо вам потрібна невелика сума "до зарплати". Дуже бажано дотримуватися встановлених термінів і віддавати кредит у зазначений день, так як пені та штрафи за прострочення також чималі. МФО мають право продавати ваші заборгованості третім особам, а це загрожує неприємностями і навіть ставить під загрозу особисту безпеку.

Зараз ви читаєте новину «Швидкий кредит: чи варто брати кредит онлайн?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі