вівторок, 24 квітня 2012 16:57

"Регіонал" розповів, як він збирається полегшувати життя бізнесу

"Регіонал" розповів, як він збирається полегшувати життя бізнесу
Григорій Смітюх каже, що хоче "знайти компроміс між державними органами і підприємцями". Фото: radiosvoboda.org

Народний депутат від фракції партії регіонів Григорій Смітюх планує внести на розгляд Верховної Ради законопроект, яким будуть "суттєво обмежені" підстави контролюючих органів здійснювати позапланові перевірки підприємств.

Про це він заявив у ефірі "Ера FM".

"Я хочу внести закон, у якому будуть запропоновані зміни до чинного законодавства про правоохоронну діяльність Податкової, міліції, СБУ, прокуратури і так далі. Суттєво хочу зменшити можливості або підстави позачергових перевірок тих чи інших підприємств", - сказав він.

За його словами, треба знайти компроміс між державними органами і підприємцями.

"Перше рішення - треба легалізувати всі доходи, тобто провести фінансову амністію для юридичних і фізичних осіб, щоб економіку витягнути із тіні. Це призвело би до суттєвого збільшення відрахувань, у тому числі, за нашими соціальними програмами", - зазначив Смітюх.

Нагадаємо, голова Державної податкової служби Олександр Клименко заявив, що відомство вдосконалює протидію тінізації економіки.

Він наголосив, що виведення коштів з тіньового обігу забезпечить наповнення бюджету, доходна частина якого збільшена на понад 30 млрд грн через соціальні ініціативи.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" розповів, як він збирається полегшувати життя бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі