понеділок, 20 лютого 2012 11:09

Наслідки "сирної" війни: Прибуток "Пирятинського сирзаводу" скоротився у 9 разів

Наслідки "сирної" війни: Прибуток "Пирятинського сирзаводу" скоротився у 9 разів

"Пирятинський сирзавод", одне з найбільших сироробних підприємств України, в 2011 році скоротив чистий прибуток у 9 разів у порівнянні з 2010 роком - до 5,5 млн грн.

Згідно з повідомленням підприємства в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, його нерозподілений прибуток за минулий рік скоротилася майже на 3% - до 186,75 млн грн.

Акціонери компанії мають намір розглянути результати її діяльності на загальних зборах 23 березня.

Нагадаємо, "Пирятинський сирзавод" входить у "Молочний Альянс", який був створений в червні 2006 року як холдингової компанії зі статутним капіталом 23,5 млн грн і балансом, що на 99,9% складається з довгострокових фінансових інвестицій.

"Молочний Альянс" також об'єднує Баштанський сирзавод, Яготинський маслозавод, Городенківський, Тростянецький, Новоархангельський і Згурівський сирзаводи, Золотоніський маслоробний комбінат, "Варвамаслосирзавод" і збутові підприємства "Еталонмолпродукт" і торговий дім "Еталон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росспоживнагляд надіслав Присяжнюку документи для перевірки сирних підприємств

Підприємства холдингу виробляють молочну продукцію під ТМ "Молочний шлях", "Славія", "Здорово", "Яготинське".

Пирятинський сирзавод в 2010 році збільшив чистий прибуток на 33,4% - до 50,14 млн грн, чистий дохід - на 37,1%, до 814,75 млн грн.

Холдинг "Молочний Альянс" з 9 лютого цього року призупинив виробництво сирів на Пирятинському сирзаводі через заборону Росією поставок продукції підприємства.

Зараз ви читаєте новину «Наслідки "сирної" війни: Прибуток "Пирятинського сирзаводу" скоротився у 9 разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі