понеділок, 24 листопада 2014 13:44

Кримчанам доведеться повернути борги українським банкам

Кримчанам доведеться повернути борги українським банкам
Фото: kommersant.ru

Жителі Криму повинні будуть повернути кредити, взяті в українських банках. Про це заявив заступник голови Банку Росії Михайло Сухов на прес-конференції в Севастополі, передає allcrimea.net.

"Платити чи ні зараз за кредитами - на особистій відповідальності кожного. Але рано чи пізно платити все-таки доведеться. Як тільки налагодяться трудові відносини між Україною і Росією, знайдеться банк, який стане посередником між позичальником і кредитором, і візьме на себе зобов'язання по стягненню боргу", - зазначив Сухов.

Крім цього він повідомив про те, що на даний момент в Криму працюють 30 банків, 11 з них мають право на проведення кредитних операцій.

За словами чиновника жителі Криму не квапляться оформляти кредити. "На сьогоднішній день видано більше восьмисот мільйонів рублів у вигляді кредитів. У вигляді депозитів жителі зберігають у банках близько 23 мільярдів рублів", - повідомив банкір.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанам доведеться повернути борги українським банкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі