неділя, 11 листопада 2018 17:25

"Звезли сміття": Тука розповів про спостерігачів на псевдовиборах бойовиків

"Звезли сміття": Тука розповів про спостерігачів на псевдовиборах бойовиків
На Донбас приїхали маргінальні політики. Фото: УНІАН

Роль "незалежних спостерігачів" на псевдовиборах в окупованих районах Донецької і Луганської областей виконують проросійські пропагандисти та маргінальні політики.

"Вибори". Все йде за сценарієм. Як я і прогнозував, з'явились "міжнародні спостерігачі", завдання яких – "об'єктивне висвітлення волевиявлення народу Донбасу". Як зазначають окупанти, це сміття вони звезли з 22-х країн", – заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Георгій Тука у Facebook.

Заступник міністра зауважив, що про якість спостерігачів свідчать їхні особисті дані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ оприлюднила "результати виборів" на окупованих територіях

"Один – громадянин Фінляндії, який називає себе "головним редактором міжнародної агенції новин". Точніше – адміністратор сторінки в інтернеті.
Інший – громадянин Німеччини – голова об'єднання Лівих сил в муніципалітеті Квакенбургу, містечка з населенням в 12 тисяч осіб. Які "вибори" – такі і "спостерігачі". Або навпаки", – сказав Тука.

Через вибори на окупованих територія Донецької і Луганської областей Росія хоче легітимізувати ватажків фейкових республік. Таким чином, РФ намагається підштовхнути українську владу до прямих переговорів з ними, як це була на окупованій території Молдови — Придністров'ї.

Зараз ви читаєте новину «"Звезли сміття": Тука розповів про спостерігачів на псевдовиборах бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі