субота, 21 травня 2022 13:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Жителі Донбасу почали активно співпрацювати з українською розвідкою

Жителі Донбасу почали активно співпрацювати з українською розвідкою
З Москви надійшла термінова вказівка проводити невідкладні заходи з підняття бойового духу окупантів у військових підрозділах. Фото: t.me/DIUkraine

Мешканці ОРДЛО активізували співпрацю з розвідувальними та правоохоронними органами України.

На тлі військових невдач та втрат живої сили, яких кожного дня зазнають окупанти, населення Донбасу намагається саботувати вказівки ворога та уникати будь-якої співпраці з органами загарбницької влади, повідомляє Головне управління розвідки.

"Після повного розгрому захисниками України кількох підрозділів, до складу яких входили насильно мобілізовані мешканці Донбасу, чоловіки з Донеччини та Луганщини, навіть попри загрози арештів, категорично відмовляються воювати у лавах збройних сил РФ", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська економіка стабільно руйнується під впливом санкцій - розвідка

З Москви надійшла термінова вказівка проводити невідкладні заходи з підняття бойового духу окупантів у військових підрозділах та серед населення тимчасово непідконтрольних Україні територій. Завезені до Донецька та Луганська російські пропагандисти вже знімають агітаційні ролики та фільми про успіхи й перемоги РФ, організовують концерти та створюють "музеї бойової слави".

"Нещодавно в так званому МВД ДНР відкрилася виставка "Нацизм на Украине". Як завжди бездарно окупанти намагаються видати предмети часів Другої світової війни, як особисті речі сучасних захисників України. Інформацію про злочинну діяльність причетних до її відкриття осіб, за власною ініціативою, передали до органів української влади одразу кілька десятків патріотично налаштованих донеччан", - звітує ГУР.

Воєнна розвідка України нагадує, що всіх воєнних злочинців та їхніх поплічників буде викрито, та притягнуто до відповідальності за злочини проти мирного населення України.

Росія здійснює незаконну "паспортизацію" жителів тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей за прискореною процедурою. Відтепер подати заявку на отримання громадянства РФ мешканці ОРДЛО можуть без так званого паспорта незаконних псевдодержавних формувань.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Донбасу почали активно співпрацювати з українською розвідкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі