четвер, 23 липня 2020 16:07

Земляки живим коридором зустріли тіло загиблого на Донбасі морпіха

Земляки живим коридором зустріли тіло загиблого на Донбасі морпіха
Загиблого на Донбасі Ярослава Журавля провели в останню путь на Дніпропетровщині. Фото: suspilne.media

На Дніпропетровщині попрощалися із сержантом 35-ї бригади 40-річним Ярославом Журавлем, який загинув у засідці бойовиків біля Зайцевого на Донеччині.

Тіло загиблого захисника на в'їзді у Верхньодніпровськ ветерани АТО зустріли живим коридором, повідомляє "Суспільне:Новини".

Поховають Ярослава, який воював на Донбасі з 2015-го, на його батьківщині - в селищі Андріївка Верхньодніпровського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малюнок про загиблого воїна вразив мережі

Ярослав Журавель - морський піхотинець, розвідник. Служив у 20-му окремий мотопіхотному батальйоні, 93-й ОМБр, 35-й бригаді морської піхоти, 137-му окремому батальйоні.

Пройшов Мар'їнку, Піски, Авдіївську "Промку", Трьохізбенку, Гранітне.

Загинув від ран, отриманих 13 липня 2020 року під час виконання бойового завдання в районі Зайцевого Донецької області.

13 липня на Донеччині біля Зайцевого на розтяжці підірвався розвідник 35-ї бригади Дмитро Красногрудь. Евакуаційна група, у складі якої були Сержант Ярослав Журавель і медик Микола Ілін, мала забрати тіло загиблого. Попри домовленість, яку вони дали ОБСЄ, бойовики влаштували засідку. Медика Іліна вбили, а Ярослав Журавель кілька днів поранений залишався у "сірій зоні". 21 липня проросійські бойовики віддали його тіло українській стороні.

Зараз ви читаєте новину «Земляки живим коридором зустріли тіло загиблого на Донбасі морпіха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі