пʼятниця, 25 жовтня 2024 13:25

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ уразили ЗРК "Бук-М3" та знищили радіолокаційну станцію окупантів

ЗСУ уразили ЗРК "Бук-М3" та знищили радіолокаційну станцію окупантів
ЗСУ зробили дірку в російській ППО. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні сили України уразили ЗРК "Бук-М3" та знищили РПН 9С36 ЗРК "Бук-М2" російських окупантів.

Ворожі цілі були виявлені та знешкоджені на тимчасово окупованій території Луганщини, повідомив 25 жовтня Генеральний штаб ЗСУ.

"У ніч проти п'ятниці підрозділи Сил безпілотних систем ЗСУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони виконували завдання щодо виявлення та ліквідації засобів протиповітряної оборони російських окупаційних військ. У межах цих завдань українські захисники уразили зенітний ракетний комплекс "Бук-М3" та повністю знищили радіолокаційну станцію підсвічування цілей і наведення ракет (РПН) 9С36 ЗРК "Бук-М2" ворога", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстріл нацгвардійців під Селидовим: аналітик розказав про проблему ЗСУ

Послаблення протиповітряної оборони РФ робить вразливими для українських ударів інші важливі об'єкти противника як на фронті, так і у глибокому тилу.

"Ворожі цілі були виявлені та знешкоджені на тимчасово окупованій території Луганської області, за кілька десятків кілометрів від лінії фронту. Робота триває", - додали військові.

Загальні бойові втрати противника станом на ранок 25 жовтня орієнтовно склали близько 685 910 солдатів. За останню добу ЗСУ скоротили російську армію ще на 1630 осіб, повідомив Генштаб.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ уразили ЗРК "Бук-М3" та знищили радіолокаційну станцію окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі