понеділок, 23 січня 2023 09:54

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ щодня рухаються вперед: розказали про ситуацію біля Кремінної

ЗСУ щодня рухаються вперед: розказали про ситуацію біля Кремінної
Деокупація Луганщини дається важко. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На фронті на Луганщині ліси навколо Кремінної щільно заміновані окупантами, але Збройні сили України щодня рухаються вперед.

Про деокупацію регіону 23 січня розказав глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Днями в Кадіївці сталася "бавовна" в будівлі, де проживали окупанти. Втрати у кадировців там нараховують не один десяток. Тим часом у полон потрапляють вже навіть мобілізовані з Москви. Загалом росіяни радіють, коли потрапляють у полон, бо залишаються живими після бою і знають, що ставитимуться до них нормально", – ідеться у повідомленні.

Деокупація Луганщини дається важко. Росіяни весь час кидають у бій резерви, додав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У так званій ЛНР узаконили корупцію

Авіація Сил оборони протягом доби завдала три удари по районах зосередження противника. Також збито ворожий безпілотник "Орлан-10". Українські ракетники і артилеристи уразили чотири райони зосередження окупантів і три склади боєприпасів ворога.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ щодня рухаються вперед: розказали про ситуацію біля Кремінної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі