вівторок, 05 травня 2020 09:07

Ворожий снайпер "убив" шолом снайпера ЗСУ

Ворожий снайпер "убив" шолом снайпера ЗСУ
На Донбасі снайпер бойовиків ледь не вбив снайпера ВСУ. Куля потрапила в шолом. Фото: facebook.com/backandalive

На Донбасі ворожий снайпер полював на українського снайпера.

Поцілив у шолом, що якраз був знятий. Про це розповів волонтерському фонду "Повернись живим" сам щасливчик.

"Не завжди шолом зберігає життя, якщо він на твоїй голові", - каже Ілля, снайпер однієї з бригад ВСУ, яка зараз несе службу на донецькому напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працює снайпер: мінус один терорист на Донбасі

Він показав фото свого шолома, який він зазвичай надягав для захисту від ворожих обстрілів. За словами бійця, на одній із позицій він зняв каску і поклав поруч, у сусідню в стіні дірку, тому що в ньому було незручно працювати. І якраз в цей момент у шолом потрапила куля ворожого снайпера.

"Спробуйте лише уявити, якби шолом був на голові. Ми б точно не могли записати цю історю із перших вуст і в кращому випадку мали б ще одного важкопораненого", - додали у фонді.

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню і поранили нашого військового. Підрозділи Об'єднаних сил рішуче відповіли на усі вогневі провокації противника. За даними розвідки, 4 травня українські військовослужбовці ліквідували одного російського окупанта та щонайменше двох поранили. Окрім цього, знищили військову вантажівку противника.

Зараз ви читаєте новину «Ворожий снайпер "убив" шолом снайпера ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі