субота, 16 липня 2022 07:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворожий штурм на Донбасі захлинувся під вогнем ЗСУ. Окупанти рахують втрати

Ворожий штурм на Донбасі захлинувся під вогнем ЗСУ. Окупанти рахують втрати
ЗСУ відбивають штурм окупантів на Донбасі. Фото: Генштаб

Збройні сили України відбили штурм окупантів у напрямку Спірне – Івано-Дар'ївка Донецької області.

Ворожі спроби штурму у напрямках Доломітне – Новолуганське та Доломітне – Семигір'я під влучним вогнем українських воїнів захлинулися. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ в Facebook.

Така ж доля спіткала окупантів у напрямку Роти – Вершина. Противник відійшов. Після перегрупування відновив наступ на Вуглегірську ТЕС. Бойові дії тривають.

Окупанти обстріляли райони Закітного, Сіверська, Григорівки, Тетянівки, Донецького та Райгородка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти виходять з "оперативної паузи" та поновлюють наступ на Донбас - ISW

На Слов'янському напрямку ворог завдав авіаудару поблизу Богородичного.

Артилерійські обстріли фіксувалися в районах населених пунктів Дібровне, Чепіль, Костянтинівка, Новомиколаївка, Мазанівка, Богородичне, Микільське та Гусарівка.

На Бахмутському напрямку противник завдав авіаційних ударів неподалік Берестового та Нью-Йорка. Здійснив артилерійські обстріли в районах населених пунктів Берестове, Соледар, Званівка, Семигір'я.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках завдав авіаударів поблизу Авдіївки.

Вів артилерійські обстріли в районах населених пунктів Новобахмутівка, Авдіївка, Новомихайлівка, Павлівка, Золота Нива, Времівка, Новопіль, Залізничне, Новояковлівка та Малинівка.

Російські окупанти зазнали значних втрат під час спроби покращити тактичне положення на напрямках Солодке – Водяне, Володимирівка – Водяне, Єгорівка – Павлівка в Донецькій області. По загарбниках вдарили українські воїни. Залишки ворожих сил відійшли. На Курахівському, Новопавлівському й Запорізькому напрямках ворог обстріляв околиці населених пунктів Новомихайлівка, Павлівка, Пречистівка, Новопіль, Мирне й Малі Щербаки.

Зараз ви читаєте новину «Ворожий штурм на Донбасі захлинувся під вогнем ЗСУ. Окупанти рахують втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі