неділя, 02 жовтня 2016 19:17

Ворог 22 рази обстріляв позиції сил АТО на Донбасі

Ворог 22 рази обстріляв позиції сил АТО на Донбасі

З опівночі російські бойовики 22 рази порушували режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Маріупольському напрямку противник порушував "режим тиші" в районі Павлопіля та Широкиного, обстрілюючи позиції українських захисників з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, в районі Новозванівки – з кулеметів та стрілецької зброї, а біля Мар'їнки - зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали наші позиції поблизу Авдіївки з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а по Новгородському та Водяному вели вогонь зі стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка: На Донбасі один бойовик убив іншого

"На Луганському напрямку обстріли з боку окупантів із гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї зафіксовано в районі Станиці Луганської, по Новозванівці противник застосовував кулемети та стрілецьку зброю, а в районі Верхньоторецького вів вогонь зі стрілецької зброї. Позиції наших військ біля Кримського противник обстрілював із мінометів 120-го та 82-го калібру, а також із гранатометів та стрілецької зброї", - додали у штабі.

Збройні Сили України суворо дотримаються режиму припинення вогню, натомість противник застосовує стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети.

Нагадаємо, 1 жовтня на околиці міста Золоте Луганщини відбулося розведення сторін представниками ОБСЄ. Сторони звільнили по одному квадратному кілометру по лінії розмежування.

Зараз ви читаєте новину «Ворог 22 рази обстріляв позиції сил АТО на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі