вівторок, 25 серпня 2020 18:44

Війна на Донбасі: військові повідомили погані новини

Війна на Донбасі: військові повідомили погані новини
Двоє українських військових отримали поранення на Донбасі. Фото: Reuters

На Донбасі з початку доби збройні формування РФ один раз порушили режим припинення вогню.

"Противник здійснив постріл з автоматичного станкового гранатомета біля Хутору Вільний. Збройна провокація була неприцільною і не загрожувала життю та здоров'ю наших захисників, тому військовослужбовці Об'єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат внаслідок ворожого пострілу немає", - повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил у Facebook.

2 українські військові сьогодні отримали поранення.

"25 серпня в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" під час пересування між взводними опорними пунктами внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримали поранення 2 військовослужбовців Об'єднаних сил. Їх було оперативно доправлено до лікувального закладу й надано кваліфіковану допомогу. Стан їхнього здоров'я оцінюється як задовільний. На місці події для з'ясування причин і обставин працює робоча група військової служби правопорядку Збройних сил України та керівний склад бригади", - розповіли військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бік Донецька запустили прапор України

На станції метро Майдан Незалежності в Києві правоохоронці затримали найманця ДНР. Чоловік прибув у Київ із тимчасово окупованої території.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: військові повідомили погані новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі