понеділок, 03 червня 2019 21:26

Війна на Донбасі: бойовики застосували заборонене озброєння

Війна на Донбасі: бойовики застосували заборонене озброєння
Бойовики 8 разів обстріляли українських військових. Фото: Novorosinform

На Донбасі від початку доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню.

Українських військових обстріляли із заборонених мінометів. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Як зазначається, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник провів шість обстрілів позицій Об'єднаних сил. Двічі поблизу населеного пункту Новоселівка-2 - з мінометів калібру 120 мм, протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, і біля міста Авдіївка - з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів; біля населеного пункту Кам'янка - з протитанкових ракетних комплексів, зенітних установок ЗУ-23-2 та станкових протитанкових гранатометів.

Також бойовики обстріляли українські позиції поблизу населеного пункту Піски з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, біля населеного пункту Миколаївка - зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ ворог чотири рази обстріляв позиції українських захисників: поблизу міста Попасна - з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; біля населеного пункту Новозванівка - з мінометів калібру 82 мм, бойових машин піхоти і гранатометів різних систем.

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський повернув Кучму в Мінський процес

У російсько-окупаційних військах на Донбасі частину ліквідованих "товаришів по службі" оформляють як нещасний випадок у побуті, не пов'язаний з бойовими втратами.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: бойовики застосували заборонене озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі