середа, 01 листопада 2017 19:18

Візьми, Боже, що нам негоже — в ДНР клієнтам банків повернуть вцілілі "вклади"

Візьми, Боже, що нам негоже — в ДНР клієнтам банків повернуть вцілілі "вклади"
Пограбоване відділення Приватбанку. Маріуполь, 2014 рік. Фото: Reuters

Колишнім клієнтам банків, розграблених мародерами під час "російської весни", повернуть їхнє майно з орендованих сейфів. Про це повідомив так званий уряд ДНР.

В окупованому Донецьку людям запропонували терміново прийти і забрати все, що знайшлося в орендованих сейфах банків після їхньої "націоналізації" три роки тому.

"2 листопада 2017 року буде організовано роботу комісії з видачі майна, виявленого в індивідуальних депозитних сейфах (комірках) банків та небанківських фінансових установ, - йдеться в повідомленні на офіційному сайті" ДНР ", - при собі мати паспорт, номер ідентифікаційного коду і оригінал договору оренди сейфу з усіма додатковими угодами ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бандити, які грабували пасажирів автобусів — рецидивісти з ДНР

Поверненню підлягає все майно, виявлене з початку війни в сейфах "непрацюючих" банків по всій території "ДНР". З огляду на те, що робота комісії триватиме лише кілька годин (з 11:00 до 16:00), цінного там залишилося небагато.

Приватним особам в ОРДЛО пропонується оформити кредитні картки. Вони видаються на рік і передбачають використання кредитних коштів під 36% річних.

Зараз ви читаєте новину «Візьми, Боже, що нам негоже — в ДНР клієнтам банків повернуть вцілілі "вклади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі