понеділок, 29 квітня 2019 18:49

Військові розповіли про ситуацію на Донбасі після Великодня

Військові розповіли про ситуацію на Донбасі після Великодня
Бойовики 6 разів обстріляли українських військових. Фото: Proms

На Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Російські найманці застосували заборонені міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулеметіви та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник чотири рази обстріляв позиції наших підрозділів: двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Широкине; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Піски.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: з 82 мм мінометів – в районі населеного пункту Золоте-4; з автоматичних станкових гранатометів – біля села Травневе", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднено нові фотографії українських БТР-4 в Іраку

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

В окупованому Луганську місцеві жителі почали оформляти псевдодокументи терористичної організації ЛНР для отримання російського паспорту за спрощеною процедурою. Як зазначається, черги в так званий паспортний стіл займають з 4 ранку.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли про ситуацію на Донбасі після Великодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі