середа, 18 жовтня 2017 10:15

"Військкомати ДНР" проводять ярмарки вакансій

"Військкомати ДНР" проводять ярмарки вакансій
На фото ОРлександр Захарченко. Фото: УНІАН

У самопроголошеній ДНР проходять "дні професійного орієнтування" по організації військкоматів.

В містах і селищах, підконтрольних ДНР проходять "ярмарки вакансій", на яких вербують до армії. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"Головна мета цих заходів - вербування якомога більшої кількості бажаючих проходити "службу" в частинах "1-го АК ДНР". Завдання на проведення заходів було поставлене ​​командуванням "1-го АК ДНР" (ОК "Донецьк"), який констатував, що некомплект "особового складу "в окремих батальйонах і бригадах досяг критичного рівня - до 40% від штатної чисельності. Що, в свою чергу "різко негативно впливає на боєздатність і якість виконуваних бойових завдань", - розповів Тимчук в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла комуністка, яка збиралась на пікнік у день вшанування жертв Голодомору

За словами експерта, "міністерство державної безпеки ДНР" проводить набір чоловіків і жінок у віці від 18 до 40 років в "Службу прикордонної охорони ДНР".

"Набір відбувається згідно з указом О. Захарченка від 14.09.2017 про збільшення чисельності "Служби прикордонної охорони". Заявлена ​​мета - "поліпшення якості роботи і підвищення пропускної спроможності КПВВ ДНР", - зауважив Тимчук.

Нагадаємо, глава самопроголошеної псевдореспубліки ДНР Олександр Захарченко заявив, що не пускатиме миротворців на підконтрольну сепаратистам територію Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «"Військкомати ДНР" проводять ярмарки вакансій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі