середа, 04 березня 2020 20:12

Війна на Донбасі: четверо українських військових отримали поранення

Війна на Донбасі: четверо українських військових отримали поранення
Бойовики п'ять разів обстріляли українських військових. Фото: 112.ua

На Донбасі бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Усі обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: поруч з Кримським – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі неподалік Оріхового – з мінометів калібру 120 мм противник випустив 11 мін та 6 мін з міномету калібру 82 мм; поблизу Миронівського – з 82-мм міномету – 4 міни; в районі населеного пункту Шуми – зі станкового протитанкового гранатомету ворог здійснив 6 пострілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ викрила мережу агентів РФ, яку очолював колишній військовий ЗСУ

Внаслідок ворожих обстрілів четверо українських бійців отримали поранення.

Служба безпеки України оголосила про підозру звільненому у грудні 2019 року українському громадянину, викритому на катуванні співвітчизників під час утримання у в'язниці ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: четверо українських військових отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі