середа, 13 лютого 2019 19:02

Війна на Донбасі: бойовики стріляли із забороненого озброєння, є поранений

Війна на Донбасі: бойовики стріляли із забороненого озброєння, є поранений
На Донбасі бойовики шість разів відкривали вогонь. Фото: HJK

Сьогодні на Донбасі бойовики шість разів відкривали вогонь по українських позиціях.

Один раз терористи застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції наших захисників: з мінометів калібру 120 мм – у районі села Водяне; двічі – з протитанкових ракетних комплексів, станкових гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Павлопіль; з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу міста Авдіївка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв українських захисників із гранатометів різних систем та стрілецької зброї в районі селища Кримське та з великокаліберних кулеметів – позиції наших військових поблизу населеного пункту Новолуганське", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вчать військових розвідників: яскраве відео

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Уряд США вирішив надавати військову підтримку країнам, які знаходяться поруч з Росією. Пентагон має намір розмісти у Східній Європі броньовані машини Stryker.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: бойовики стріляли із забороненого озброєння, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі