середа, 08 листопада 2017 14:59

Вибух у донецькій школі: життя пораненого хлопчика під загрозою

Вибух у донецькій школі: життя пораненого хлопчика під загрозою
Троє хлопчиків знайшли снаряд на ігровому майданчику школи № 110 в Петрівському районі Донецька. Фото: radiosvoboda.org

Стан здоров'я одного з хлопчиків, який був поранений внаслідок вибуху боєприпасу на території донецької школи, лишається критичним.

На міні підрвалися троє дітей. Один хлопчик загинув на місці. Про стан постраждалих повідомили в прес-службі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Про це інформує LIGA.net.

За повідомленнями медиків, в Донецьку обласну травматологічну лікарню 5 листопада поступили два хлопчики 9 і 10 років з осколковими пораненнями.

"За їхніми словами, в одного з хлопчиків поранення правого ліктя, а в іншого серйозні травми стегна і після операції його стан залишається критичним. Медперсонал відділення педіатрії розповів команді місії, що один з хлопчиків все ще перебуває в шоковому стані після загибелі друга в нього на очах", - зазначили в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загострення у зоні АТО: противник посилив вогневі провокації, є втрати

За інформацією, наданою офіцером Збройних сил Російської Федерації при Спільному центрі контролю і координації, троє хлопчиків знайшли снаряд на ігровому майданчику школи № 110 в Петрівському районі Донецька.

Крім того, в ОБСЄ повідомили, що тіло 9-річного хлопчика, який помер від осколкових поранень голови та шиї, доставили в морг лікарні ім. Калініна в Донецьку.

Раніше український блогер і лікар з Єнакієвого Олександр Чернов розповів деталі підриву дітей у донецькій школі.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у донецькій школі: життя пораненого хлопчика під загрозою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі