понеділок, 03 квітня 2023 16:44

У ЗСУ розкрили проблеми ворога під Авдіївкою

У ЗСУ розкрили проблеми ворога під Авдіївкою
У ворога проблеми з боєприпасами під Авдіївкою. Фото: eastnews.ua

У російських окупантів перебої у забезпеченні боєприпасами для штурмів.

Але вони завдають серйозні авіаційні та артилерійські удари на напрямку Авдіївка-Мар'їнка на Донеччині, сказав керівник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський під час телемарафону, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ потужно вдарила ракетами по Костянтинівці: багато жертв

"Ворог намагається атакувати наші позиції між Авдіївкою та Мар'їнкою. Ці спроби не припиняються. Постійно ворог отримує, що називається, "на горіхи", але не полишає цих спроб. Слід зазначити, що ворог має досить значні втрати. Якщо брати статистику, наприклад, минулого тижня, і цього тижня навіть, то ворог дещо позбавився можливості атакувати. Немає в них тієї кількості техніки і, як вони самі зазначають, настала в них "дієта" з боєприпасами для штурмів", – сказав він.

В Авдіївці залишаються цивільні і це сковує дії Сил оборони. Там залишаються приблизно вісім дітей, їх ховають.

Вже понад рік під окупацією росіян перебуває Рубіжне на Луганщині. Про рівень медицини в місті говорить той факт, що там укотре обіцяють скору появу невропатолога. Звернутися до багатьох вузьких спеціалістів неможливо через їхню відсутність.

Жителі Сіверськодонецька обурені тим, що горе-будівники змінюють вхідні двері в їхні квартири. Ключі не залишають ані сусідам, ані родичам.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ розкрили проблеми ворога під Авдіївкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі