четвер, 27 серпня 2020 01:35

В Верховній Раді створять робочу групу для повернення миру на Донбасі

В Верховній Раді створять робочу групу для повернення миру на Донбасі
В ВРУ буде комісія по Донбасу. Фото: РБК

У Верховній Раді створять спеціальну робочу групу. Її завданням буде робота над законами, спрямованими на встановлення миру по всій території України.

Рішення про створення групи прийняли під час засідання парламентського комітету з питань державної влади, повідомив заступник глави комітету і нардеп від "Слуги народу" Олександр Качура, пише Інтерфакс-Україна.

Ми домовилися з першим президентом України, разом із Кабінетом Міністрів, Офісом Президента, народними депутатами створити всередині парламенту таку робочу групу, – заявив Качура.

Качура наголосив, що одним із завдань спеціальної групи стане аналіз можливих рішень відповідно до листа, який голова української делегації в ТКГ Леонід Кравчук надіслав до Верховної Ради. Крім того, група напрацьовуватиме спеціальні закони, які стосуватимуться питання миру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук назвав країни, куди можна перенести Мінські переговори

Леонід Кравчук надіслав звернення до Верховної Ради. У ньому глава української делегації в ТКГ просить про зміну постанови щодо місцевих виборів у жовтні 2020 року. На думку Кравчука, процес має відбутися відповідно до мінських домовленостей.

Зараз ви читаєте новину «В Верховній Раді створять робочу групу для повернення миру на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі