четвер, 15 березня 2018 15:29

В Україні навчаються магістри з "дипломами ДНР і ЛНР"

В Україні навчаються магістри з "дипломами ДНР і ЛНР"
Студентів-медиків з Донбасу прийняли в українські ВУЗи з дипломами фейкових окупаційних університетів. Фото з вільних джерел.

Студенти, які отримали дипломи нині фейкових Луганського та Донецького медичних університетів, вступають з ними на магістратуру до українських вузів.

Про це у Facebook написав донецький лікар Олександр Чернов.

"В Україні визнають дипломи окупаційного ЛДМУ, заретушовані під дипломи Ростовського медуніверу, та дають можливість з ними проходити інтернатуру і працевлаштовуватися в Україні.

На жаль, знаю до десятка випадків, коли студенти, які залишилися доучуватися в окупаційних ЛМДУ та ДМДУ приїжджали в Україну з "типу Ростовськими і Ставропольськими дипломами" - і ... після нескладних процедур верифікації спокійно проходили з ними інтернатуру. Деякі вже стали, інші в цьому-наступному роках стануть повноцінними українськими докторами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські курсанти працюють у ДНР

Навіть з урахуванням того, що вступали ці випускнічкі "при Україні" - сам факт їх "залишення на донавчання" в ОРДЛО - повинен обнуляти їхній студентський стаж", - написав Чернов.

У грудні 2017 року стало відомо, що троє випускників Харківського національного університету цивільного захисту почали працювати у так званому Міністерстві надзвичайних справ терористичної ДНР.

Зараз ви читаєте новину «В Україні навчаються магістри з "дипломами ДНР і ЛНР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі