вівторок, 20 липня 2021 21:34

У розвідці заявили про активізацію ворожих снайперів на Донбасі

У розвідці заявили про активізацію ворожих снайперів на Донбасі
В зоні ООС збільшилась присутність ворожих снайперів. Фото: ua.news

На Донбасі на передових позиціях окупантів збільшилась присутність особового складу розвідувальних підрозділів та снайперів.

Нещодавно вони пройшли спецпідготовку в навчальних центрах на території Ростовської області, Росія. Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства Оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ дозволила жителям ОРДЛО голосувати на виборах у Держдуму онлайн

Також спостерігається активізація противником підготовки до проведення диверсійно-розвідувальних заходів.

"Командування Збройних сил Російської Федерації продовжує нарощувати бойові спроможності оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

Зокрема, в окремих підрозділах з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів проведені збори з корегувальниками артилерійського вогню, навчання з розгортанням понтонної переправи та форсуванням водної перешкоди в ході наступальних дій, навчання з бойовою стрільбою артилерійських розрахунків за наступальною тематикою", - йдеться в повідомленні.

На території окупованих Донецької та Луганської областей путінські найманці утримують в ув'язненні понад 3,5 тис. українських громадян.

На тимчасово непідконтрольній території окупанти розташували понад 160 секретних в'язниць, у яких незаконно утримують українців.

Зараз ви читаєте новину «У розвідці заявили про активізацію ворожих снайперів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі