четвер, 05 жовтня 2017 18:29

У Донецьку почали видавати кредит

  Юридичним особам компанія "РОСТ" пропонує кредити під "заставу рухомого і нерухомого майна.Фото: dnews.dn.ua
Юридичним особам компанія "РОСТ" пропонує кредити під "заставу рухомого і нерухомого майна.Фото: dnews.dn.ua

Кредити під 36% річних почала видавати на окупованій частині Донецької області фінансова компанія "РОСТ".

Про це повідомляють в соцмережах.

Рекламна кампанія "Роста" почалася в окупованому Донецьку восени. На банерах зазначено, що мова йде про пілотний проект банку ДНР. У той же час, на сайті банку про "РОСТ" немає ніяких згадок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки вугілля вивезли з ОРДЛО в Польщу

Приватним особам в ОРДЛО пропонується оформити кредитні картки. Вони видаються на рік і передбачають використання кредитних коштів під 36% річних. Серед вимог для оформлення такої картки - постійна реєстрація на території ОРДЛО, постійне місце роботи на окупованій території, мінімальний стаж на останньому місці роботи не менше 3 місяців та наявність стаціонарного телефону.

Юридичним особам пропонуються кредити під "заставу рухомого і нерухомого майна, поручительство основних компаній групи і особисту поруку власників бізнесу". Обсяг фінансування може становити від 500 тис. рублів (233 тис. грн), а процентна ставка - від 24% річних.

В центрі Донецька з будівлі Донецького державного інституту проектування шахт зняли букви, що складали назву "Брокбізнесбанку". Замість нього з'явилися величезні літери "РОСТ".

Росія відмовилася фінансово утримувати самопроголошені ЛНР і ДНР. Вже є команда скорочувати витрати на утримання цих "республік" і цілком можливо, що рядок у бюджеті РФ під назвою "фінансування ДНР/ЛНР" зникне зовсім.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку почали видавати кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі