вівторок, 03 квітня 2018 13:18

Побачив сім'ю і за тиждень помер: Володимира Шамчука провели в останню путь

Побачив сім'ю і за тиждень помер: Володимира Шамчука провели в останню путь
48-річний Володимир Шамчук загинув під час контрактної служби в АТО. Фото: umoloda.kiev.ua

У селі Драбове-Барятинське Драбівського району на Черкащині попрощалися з 48-річним Володимиром Шамчуком, військовослужбовцем з АТО. Чоловік служив у 30-й окремій механізованій бригаді, яка знаходилась у Мар'їнському районі Донецької області.

Попрощатися з героєм прийшли люди з усього села. Несли з собою квіти і українські прапори. У нього лишилась дружина, повідомляє "24 канал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільше обстрілів зафіксували напередодні Великоднього перемир'я

Сусіди говорять про нього, як про роботящого чоловіка. Працював трактористом-комбайнером. Їздив на заробітки в Київ. У липні 2017 року пішов служити за контрактом.

У березні приїздив на 2 тижні додому, щоб побачитися з сім'єю. Через тиждень, 28 березня, після від'їзду на бойові дії загинув. До проведення судмедекспертизи причина смерті остаточно невідома. За однією з версій - від уламків міни, за іншою - під час обстрілу спостережного пункту ворожими військами.

Нам відомо про смерть 37 бійців, з них 10 – бойові втрати. Інформація про деяких - неповна. Наймолодшому із загиблих у бою було – 19, найстаршому - 46. 29 березня було найбільше обстрілів – 57.

Зараз ви читаєте новину «Побачив сім'ю і за тиждень помер: Володимира Шамчука провели в останню путь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі