пʼятниця, 31 серпня 2018 11:17

Танкісти з Кривого Рогу отримали звання найкращих
4

Українські танкісти перемогли на етапі відбору до змагань Strong Europe Tank Challenge.

Найкращими визнали взвод 17-ї ОТБр, який базується у Кривому Розі на Дніпропетровщині, повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України Сергій Попко у Facebook.

"Визначаючи конкурсні завдання, врахували всі недоліки та проблемні питання, які мали місце під час участі нашого підрозділу на ІІІ Міжнародних змаганнях НАТО "Сильна Європа – 2018" (Strong Europe Tank Challenge 2018).

Українські танкісти перемогли на етапі відбору до змагань Strong Europe Tank Challenge.
Фото: Сергій Попко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нехай сусідів поштормить" - українські військові почали ефектні навчання в морі

Структура та зміст конкурсних завдань повністю відповідали тим, що визначені на змаганнях НАТО. Ми суттєво збільшили вимоги до оцінювання витривалості військовослужбовців, майстерності у веденні влучного вогню з різних видів зброї, умінь та навичок управляти підрозділом та вогнем у ході ведення різних видів бою", - написав Попков.

У мережі з'явилися відео з українськими військовими, які долучилися до всесвітнього флешмобу kikichallenge. Флешмоб відбувається за участі танка та танкіста, який під час руху стрибає на землю і танцює під відому композицію "Кікі" американського співака DRAKE.

Зараз ви читаєте новину «Танкісти з Кривого Рогу отримали звання найкращих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі