вівторок, 07 лютого 2017 13:55

Убитих бойовиків вивозять фурами

Убитих бойовиків вивозять фурами

Терористи зазнали значних втрат: своїх убитих вони КамАЗами вивозять із зони АТО .

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

"Продовжується вивезення тіл вбитих російських військовослужбовців на територію РФ. 5 лютого ц.р. з моргу обласної лікарні ім. Калініна (Донецьк) до Ростов-на-Дону відправлено два автомобілі "КамАЗ" з вантажем "200". - йдеться у повідомленні.

Великі втрати серед місцевих терористів і російських офіцерів підтвердив єнакієвський лікар Олександр Чернов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики готуються тікати з Донбасу

"Є криваві приємності з мого рідного Єнакієвого. У міський лікарні №1 вже другу ніч через ніч свіжі надходження з Вуглегірська. Уночі 4 поранених ворога та 2 трупи. Не виключено, що вже з сьогоднішнього дня всі планові операції по хірургіям-травматологіям будуть скасовані "до особливого розпорядження": лікарня перейде у формат "оркогоспіталю", - написав лікар у Facebook.

Бойовики розвозять своїх поранених і вбитих у найближчі лікарні. Російське командування не гребує фальсифікаціями, аби приховати втрати серед бойовиків. Убитих відраховують "заднім числом". А поранені за документами проходять як постраждалі від нещасного випадку.

Зараз ви читаєте новину «Убитих бойовиків вивозять фурами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі