четвер, 14 вересня 2017 15:27

У змозі протистояти Росії - ветеран АТО

У змозі протистояти Росії - ветеран АТО
Ветеран АТО Євген Дикий вважає, що ЗСУ по силі зрівнялися з армією РФ

Українська армія хоча й не зможе дійти до Москви, але здатна протистояти військам РФ на власній території.

Про це в ефірі Обоз.LIVE сказав Євген Дикий, блогер, ветеран АТО.

"На своїй території ми вже цілком у змозі Росії протистояти. Звичайно, ми не в змозі піти походом на Москву, як колись ходив Сагайдачний, або зайняти до Уралу. Ні, це поза нашими силами. Єдина реальна проблема, яка залишається, це прикриття з повітря. Скажімо так, якщо б я був впевнений у нашій протиповітряній обороні, я б взагалі сказав, що Росії краще сюди не лізти.

Але російська авіація - це не щось фантастичне. Вона може створити великі проблеми, вона може призвести до значних жертв, зокрема, серед мирного населення, але не розгромити нашу армію. Це різні речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муженко жорстко відповів Росії на звинувачення

Тобто, в межах війни без авіації, в межах війни на суші ми вже повністю з ними зрівнялися. Так, у них є ресурс серйозно повоювати, "Россия велика", "бабы нарожают", але ми вже цілком співставні, а якщо врахувати , що територія - наша, ми в обороні, то взагалі без серйозних проблем", - розповів екс-доброволець "Айдару".

Українські танкісти переходять на стандарти НАТО в навчаннях та змаганнях. На радянських, але модернізованих танках, виконати військові нормативи Північноатлантичного альянсу складно. Проте українські військові мають суттєву перевагу - досвід реальних бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «У змозі протистояти Росії - ветеран АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі