понеділок, 29 липня 2024 06:34

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ скінчився офіцерський і сержантський склади морпіхів

У РФ скінчився офіцерський і сержантський склади морпіхів
В одній із бригад морської піхоти РФ сильний кадровий дефіцит. Фото: "АТЕШ

Українські підпільники виявили значну нестачу офіцерських та сержантських кадрів у 810-й бригаді морської піхоти ВМФ РФ, яка бере участь у війні проти України.

Бригаді бракує заступників командирів і командирів відділень та взводів за всіма напрямками, повідомив партизанський рух українців і кримських татар "АТЕШ".

"У ВМФ РФ закінчився офіцерський і сержантський склади морпіхів. У наше розпорядження потрапили документи, які свідчать про те, що, наприклад, у 810-й окремій гвардійській бригаді морської піхоти така кількість вакантних посад, наче це новостворений підрозділ. У країни-агресорки не залишилося ані сержантів, ані офіцерів", - йдеться у повідомленні.

Це стосується і мінометної батареї, і відділення FPV-дронів, взводів вогневої підтримки, штурмовиків, морської піхоти та зенітно-ракетних відділень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морпіхи РФ мають проблеми з набором особового складу

"Насправді ситуація патова, і тут описано лише малу частину з того, про що йдеться у внутрішніх документах окупантів. Можемо констатувати лише, що підрозділ абсолютно недієздатний. 70% вакантних посад - заступники командирів і командири, без яких жодна армія навіть просто функціонувати не може, не те що перемагати. Тому в день ВМФ РФ, ми від щирого серця вітаємо з цим досягненням все керівництво РФ", - іронізували вчора в "АТЕШ".

Агент підпільного руху "АТЕШ" вивчив стратегічно важливий російський завод "СІБМАШ" у Тюмені та його слабкі місця.

Завод забезпечує виробництво, ремонт та відновлення ключових компонентів військової техніки, ракетних та артилерійських систем.

Завод займається оновленням систем керування та навігації.

Зараз ви читаєте новину «У РФ скінчився офіцерський і сержантський склади морпіхів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі