понеділок, 12 вересня 2016 10:27

У ДНР полюють на міфічних українських диверсантів

У ДНР полюють на міфічних українських диверсантів
Фото з відкритих джерел

У так званій ЛНР активно шукають українську міліцейську ДРГ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

"За версією спецслужб бойовиків, ця диверсійна група складається з офіцерів МВС України в званнях від майора до полковника, які нібито пройшли підготовку в таємних таборах СБУ під керівництвом інструкторів НАТО. "Диверсанти" ведуть діяльність у широкій смузі між Перевальськом, Алчевськом, Стахановим та Луганськом, роз'їжджаючи на кількох автомобілях підвищеної прохідності і мікроавтобусах з мінометами і вибухівкою та влаштовуючи диверсії", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація на Донбасі погіршується: бойовики застосовують важку артилерію

"У Міністерстві держоборони ЛНР вимагють від місцевих поліцейських негайно активізувати пошуки міфічної ДРГ. Правоохоронці вельми скептично ставляться до подібних заходів, в приватних розмовах вказуючи на приступ шпіономанії у МДБ після випадку з українською ДРГ у Криму", - додав Тимчук.

Раніше повідомляли, що під час "перемир'я" Росія перекидає на Донбас танки.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР полюють на міфічних українських диверсантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі