субота, 28 листопада 2015 12:04

Тисяча озброєних силовиків, БТР і дозвіл стріляти - у Маріуполі і Красноармійську готові до місцевих виборів

Тисяча озброєних силовиків, БТР і дозвіл стріляти - у Маріуполі і Красноармійську готові до місцевих виборів

Завтра у прифронтових Маріуполі і Красноармійську Донецької області із запізненням пройдуть місцеві вибори. Обиратимуть депутатів і міських голів.

Аби посилити безпеку в містах і запобігти можливим терактам, правоохоронці посилили охорону населених пунктів. Зараз на вулицях понад тисяча силовиків. Вони перевіряють всі машини, які в'їжджають до міст. Також є бойова техніка - БТР і військові автомобілі. Про це йдеться в повідомленні Головного управління поліції в Донецькій області.

"Істотно посилена робота на блокпостах. Зупиняємо буквально весь транспорт, ретельно перевіряємо. Хочу звернутися до громадян, щоб вони з розумінням поставилися до посилення заходів безпеки. Це робиться заради спокою жителів Маріуполя, Красноармійська і тих людей, які приїдуть на Донеччину і будуть брати участь у виборчому процесі 29 листопада. Надходить інформація, що терористичні організації "ДНР" і "ЛНР" планують провести тут терористичні акти, дестабілізувати ситуацію в день виборів. Саме тому в Маріуполі вживаються безпрецедентні заходи безпеки. Організовано цілодобове патрулювання міста співробітниками спецпідрозділів поліції з використанням бронетехніки", – заявив начальник Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріуполь і Красноармійськ готові до виборів на 100 відсотків - Охендовський

Патрулюють вулиці не тільки правоохоронці з Донецької області, а й з Івано-Франківської, Дніпропетровської, Львівської, Запорізької областей. Також стежити за порядком допомагають бійці Збройних сил України та Нацгвардії.

Нагадаємо, силовикам дозволили використовувати зброю у разі загрози.

Зараз ви читаєте новину «Тисяча озброєних силовиків, БТР і дозвіл стріляти - у Маріуполі і Красноармійську готові до місцевих виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі