четвер, 02 травня 2019 10:56

Тука пояснив, у чому провал Путіна

Тука пояснив, у чому провал Путіна
Тука пояснив чому українці не будуть масово брати російські паспорти. Фото: Википедия

Українці не підтримають активну роздачу російських паспортів.

Одною з таких причин є корупція окупаційної адміністрації, сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, пише портал "Сьогодні".

"Багато чого буде залежати від того, яка кількість паспортів буде роздана. За моїми даними, на сьогоднішній день масову роздачу паспортів Росія реально не планує. Крім того, ця послуга надається не безкоштовно. Приблизно 5-7 тисяч рублів. Цікавий момент, що попередній збір заявок здійснюють не представники Росії, а представники місцевих "псевдоадміністрацій". Рівень корупції на місцях там знасно вищий за "рідний" український. Можна припустити, що реальна вартість буде істотно перевищувати зазначені 5-7 тисяч рублів. Тому не очікую, що там будуть багатокілометрові черги", — сказав Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кокошно та вульгарно: на окупованому Донбасі пройшов першотравневий парад

Центр видачі російських паспортів жителям окупованої частини Луганської області почав роботу в Новошахтинську в Ростовській області.

Він може прийняти до 200 заяв на день. Обіцяють відкрити центр для видачі паспортів РФ жителям окупованої частини Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Тука пояснив, у чому провал Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі