вівторок, 14 листопада 2017 12:24

Терористи вантажівками вивозять докази діяльності РФ на Донбасі

Терористи вантажівками вивозять докази діяльності РФ на Донбасі
З Макіївки в напрямку Російської Федерації рушила колона в складі 30-35 завантажених великогабаритних автомобілів із заклеєними цивільними номерними знаками РФ. Фото: Главред

Керівництво російсько-окупаційних військ намагається приховати свою діяльність на території окупованого Донбасу.

З Макіївки пішов "конвой" із документацією, цінним обладнанням та матеріалами, що може довести присутність РФ на Донбасі. Про це інформує "Цензор.нет".

"Чітко усвідомлюючи, що відповідальність за злочини на території України не мине, керівництво російсько-окупаційних військ ліквідовує компрометувальні матеріальні докази незаконної присутності і діяльності РФ на Донбасі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буде Африка, в яку заходить контингент" - Захарченко видав перл про миротворців на Донбасі

Українська розвідка уточнює, що 7 листопада з окупованої Макіївки в напрямку Російської Федерації рушила колона в складі 30-35 завантажених великогабаритних автомобілів із заклеєними цивільними номерними знаками РФ.

"Російські куратори організовано вивезли з тимчасово окупованих територій ОРДЛО на територію РФ службову документацію та цінне обладнання", - повідомляють розвідники.

Владислав Сурков заявив, що Москва погодиться лише на 3 з 29 запропонованих американцями положень щодо миротворців на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Терористи вантажівками вивозять докази діяльності РФ на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі