четвер, 28 квітня 2022 07:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Терористи упродовж доби гатили по Лисичанську: показали фото наслідків
5

Фото: t.me/luhanskaVTSA

Російські терористи нещадно обстрілюють Лисичанськ на Луганщині. Там знищили 13 будинків.

Місто потерпало від вогню росіян упродовж усієї доби 27 квітня, повідомляє голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загарбники перекинули десантників та додаткову техніку до Ізюма

"Лисичанськ – великий за площею населений пункт. І тим легше росіянам кудись влучити, а нашим рятувальникам складніше швидко відреагувати. Займання через обстріли відбуваються майже по всій території, а це практично 100 кв. км. Так, минулої ночі сталося потрапляння у два будинки – загасили. Набагато складніша ситуація була вдень, коли полум'я охопило одразу вісім будинків. А вже під вечір росіяни влучили ще у три.

Також три будинки зайнялися у Новодружеську, у Сіверськодонецьку – магазин, у Гірському – столярна майстерня та трансформатор, який вже неможливо відремонтувати. Об'єкт повністю знищено – люди будуть без світла та мобільного зв'язку", - написав Гайдай.

Загалом за добу було ліквідовано 21 пожежу, що виникла внаслідок обстрілів окупаційними військами Російської Федерації.

Російські окупанти знущаються і ґвалтують жінок на захоплених територіях у Луганській області. Замість дитячих пісочниць у дворах - тепер могили. На підконтрольній Україні Луганщині працюють лише дві лікарні - у Лисичанську та Сіверськодонецьку.

Зараз ви читаєте новину «Терористи упродовж доби гатили по Лисичанську: показали фото наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі