пʼятниця, 14 квітня 2017 07:35

Доба у АТО: Приморський напрямок у центрі протистояння

Доба у АТО: Приморський напрямок у центрі протистояння
Бойовики 65 раз порушили перемир'я, 2 військових ЗСУ поранені Фото: Міноборони України

За минулу добу незаконні збройні формування 65 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті чого були поранені двоє військовослужбовців. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Центром вогневого протистояння продовжує залишатися маріупольський напрямок. В районі Водяного, по українських позиціях били з 122-мм артилерійських систем, мінометів калібру 120-мм, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів.

По силам АТО в Широкіно сепаратисти стріляли з 120-мм мінометів, озброєння БМП, зенітних установок ЗУ-23-2, гранатометів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 120-мм і стрілецької зброї незаконні збройні формування відкривали вогонь по морським піхотинцям поблизу Гнутове. Міномети калібру 82-мм, протитанкові гранатомети бойовики застосували в районі Талаківці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слова на вітер: у штабі АТО розказали про домовленість з бойовиками

На Луганському напрямку, з гранатометів різних систем бойовики били по захисникам Новоолександрівки і Катеринівки.

На донецькому напрямку, по українських позиціях поблизу Авдіївки відкривався вогонь з мінометів калібру 120-мм і 82-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Станом на 18:00 четверга, 13 квітня, незаконні збройні формування 42 рази обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці строго дотримувалися режим тиші і вогонь у відповідь не відкривали.

Зараз ви читаєте новину «Доба у АТО: Приморський напрямок у центрі протистояння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі