неділя, 14 січня 2018 14:31

Росія депортує затриманих бойовиків в Україну

Росія депортує затриманих бойовиків в Україну
Бойовик, якого готують до депортації в Україну. Фото: 24tv.ua

Російські поліцейські з міста Адлер затримали бойовиків Л/ДНР 42-річного Віталія Моткова та 27-річного Максима Малого. Їх доставили до суду, і вже готують депортацію в Україну.

Про це повідомив "24 канал" з посиланням на видання сепаратистів.

"Суть у тому, що суддя Адлерського районного Печонкін І.Ю., особливо не розбираючись і в швидкому порядку, незважаючи на те, що терміни перебування на території РФ не були порушені (у одного термін до 22.02, у другого 28.03), ухвалив депортувати вищевказаних осіб в Україну, за місцем їх прописки, що є передачею "ополченців" у лапи київського режиму", - зазначено в повідомленні ЗМІ бойовиків.

Також у виданні нарікають на утиски затриманих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії бойовики ДНР розстріляли у кафе трьох людей

"Щойно отримали інформацію, що до Моткова підійшли правоохоронці і закували в наручники, з формулюванням: "Ти не сподобався нашому капітану". Крім того, їх так і не ознайомили з постановами судді, ну і відповідно не видали копії на руки, що також є порушенням процесуального порядку", - додають кореспонденти ОРДЛО.

З огляду на дії правоохоронної та судової системи РФ Мотков написав заяву на політичний притулок в Росії.

Правоохоронці у Слов'янську затримали 20-річну дівчину. Вона у квітні 2014 року разом із "однодумцями" перевіряла автомобілі на в'їзді до міста, а потім "служила" в так званій "ДНР".

Зараз ви читаєте новину «Росія депортує затриманих бойовиків в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі