вівторок, 09 січня 2018 15:09

Російські офіцери наводять "порядки" в лавах ДНР: привселюдно б'ють бойовиків та забороняють звертатись у медчастину

Російські офіцери наводять "порядки" в лавах ДНР: привселюдно б'ють бойовиків та забороняють звертатись у медчастину
У ДНР нові "порядки": за недбале виконання "доручень" бойовиків привселюдно б'ють. Фото: Русская весна

Українська розвідка повідомляє, що серед бойовиків терористичного угрупування ДНР знижується "дисципліна", тому "командування" застосовує принизливі методи.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки МО України.

"Серед російських офіцерів, які перебувають на командних посадах так званих "Армійських корпусів" окупанта, посилюється неповага у ставленні до місцевого цивільного населення і своїх підлеглих. Постійно зростає кількість правопорушень, скоєних російськими офіцерами на захоплених територіях Донбасу", - повідомляють у відомстві.

Найяскравішим прикладом такої поведінки російських офіцерів є інцидент, який стався 6 січня.

"Нібито за недбале виконання розпорядження російського офіцера заступник командира підрозділу демонстративно побив підлеглого і заборонив йому звертатися за медичною допомогою", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ показали, на що вандали перетворили меморіали терористів та афганців - фото

Крім того, російське окупаційне командування змушене змінити порядок звільнення бойовиків-найманців з числа місцевого населення.

"Віднедавна рішення про звільнення рядового і сержантського складу ухвалює штаб "корпусу". Раніше цим опікувалися очільники так званих структур, які окупанти називають "бригадами" і "полками", - зазначають у відомстві.

Правоохоронці у Слов'янську затримали 20-річну дівчину. Вона у квітні 2014 року разом із "однодумцями" перевіряла автомобілі на в'їзді до міста, а потім "служила" в ДНР. За словами дівчини, у квітні 2014 року вона прийшла до своїх друзів, які чергували на блокпосту біля пожежної частини у мікрорайоні Артема.

Зараз ви читаєте новину «Російські офіцери наводять "порядки" в лавах ДНР: привселюдно б'ють бойовиків та забороняють звертатись у медчастину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі