середа, 27 квітня 2022 07:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни влаштували пекельну добу на Луганщині: фото наслідків
4

Практично вся територія Луганської області потерпала від обстрілів російських окупантів упродовж 26 квітня.

Рятувальники зафіксували руйнацію сімох будинків, але росіяни пошкодили значно більше, заявив 27 квітня голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"І майже всюди ворог поцілив у житловий фонд. У Сіверськодонецьку зайнялася квартира в багатоповерхівці, горіли два будинки в Рубіжному, один у Нижньому, ще два – у Лисичанську. Там же полум'я охопило торговельний майданчик. Поки ми евакуювали людей, серед яких було вісім дітей з Білогорівки, росіяни відкрили вогонь по цьому селищу. Як наслідок, ще один приватний будинок став непридатним для проживання", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи на Луганщині змушують українських жінок "шпигувати", погрожуючи вбити дітей

Росія знову влаштувала пекельну добу на Луганщині
Фото: t.me/luhanskaVTSA
Росія знову влаштувала пекельну добу на Луганщині
Росія знову влаштувала пекельну добу на Луганщині
Росія знову влаштувала пекельну добу на Луганщині

Це тільки ті руйнування, де сталися серйозні займання після обстрілів. Інші пошкодження рахуватимуть упродовж дня. Зокрема, коли обстежуватимуть на наявність залишків вибухонебезпечних предметів.

"Є будинки, де снарядами росіян пробиті стіни, пошкоджені вікна, немає частини даху, однак полум'я не було і рятувальників ніхто не викликав", - додав Гайдай.

Рубіжне на Луганщині продовжує тримати оборону. Російські окупанти знищили 70% міста. Важкі бої там точаться з 18 березня.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни влаштували пекельну добу на Луганщині: фото наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі